Суспільство

Відзнаки «За оборону Чернігова»: військовим та цивільним вручили нагороди (Фото)

21 вересня з нагоди Дня міста в Чернігівській міській раді відбулося вручення відзнак «За оборону Чернігова». Виконувач обов’язків міського голови Олександр Ломако зустрівся з родинами загиблих воїнів і тими, хто зробив свій внесок у захист міста під час періоду облоги. Про це повідомляють у Чернігівській міськраді.

— Це ще одна можливість подякувати, відзначити тих, хто працює на благо нашого міста, робить його таким, яким ми його любимо, захищає його. І, на жаль, тих, хто віддав і віддає своє життя за нашу можливість жити та працювати в умовно мирному Чернігові. Це завдяки насамперед нашим воїнам та захисникам і захисницям. Низький їм уклін. Також це завдяки всім чернігівцям, які в тилу на своїх робочих місцях роблять усе, щоб місто продовжувало жити, — звернувся до присутніх із такими словами в.о. міського голови Чернігова.

Сім медалей «За оборону Чернігова» Олександр Ломако вручив родинам загиблих військовослужбовців і поліцейських, які загинули під час виконання службового обов’язку.
Також цього дня відзнаки вручили військовим, рятувальникам, працівникам медичної сфери, комунальникам.

Ці люди, кожен на своєму місці, робили все, щоб у лютому-березні 2022 року втримати місто, не пропустити далі ворога, а також забезпечували функціонування Чернігова та допомагали його мешканцям.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button