Суспільство

Військкомати Чернігівщини отримали агітаційні намети

Інструкторсько-методичні заняття щодо організації інформаційно-агітаційних заходів військової служби за контрактом у ЗСУ пройшли днями на базі Чернігівського обласного військового комісаріату.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Під час заняття заступник обласного військового комісара підполковник Вадим Лільчицький нагадав військовим комісарам основні вимоги, форми та методи щодо проведення якісної агітаційної кампанії в 2017 році.
У свою чергу керівники військових комісаріатів поділились особистим передовим досвідом і сучасними інноваційними підходами під час організації в зоні відповідальності заходів щодо популяризації серед місцевого населення позитивного іміджу армії та військової служби за контрактом.

На заключних хвилинах заняття підполковник Вадим Лільчицький урочисто вручив представникам районних і міських військових комісаріатів Чернігівської області 22 мобільні агітаційні намети.

Інформаційно: За 2016 рік військовими комісаріатами Чернігівської області відібрано для проходження військової служби за контрактом у військових частинах та установах Збройних сил України 1797 осіб, а в січні 2017 року вже 95 осіб.

Ще статті по темі

Back to top button