Суспільство

Віталій Васенко потребує допомоги: не будьте байдужими

Клич про допомогу надійшов до нашої редакції від Віталія Васенка, з котрим кілька років тому сталася трагедія.

Він пройшов певний курс лікування, але для того, аби звестись на ноги, наразі немає ресурсів. Фахівці кажуть про необхідність хоча б тримісячної реабілітації в Трускавці. Одна доба коштує 4822 грн. Віталій звертається до всіх небайдужих, котрі могли б допомогти.
Друкуємо звернення чоловіка без змін.
«Друзі! Звати мене Віталій Васенко, народився у м. Мена Чернігівської області. Звертаюся до всіх милосердних людей iз проханням! Зі мною трапилася біда. В результаті нещасного випадку на воді я зламав хребці шиї. Далі — 11 місяців лікарні, з них 3 місяці в реанімації… Зараз маю інвалідність I групи.
Я потребую дороговартiсної реабілітації для того, щоб стати на ноги. Мені лише 32 роки. Мушу розраховувати тільки на себе. Батьки померли, коли я був у підлітковому віці. Сім’ї немає. Рідних, як з’ясувалося, також… На даний момент я змушений перебувати в Геріатричному пансіонаті м. Чернігова. Низький уклін усім добрим людям, які пере­йнялись моєю долею, не відвернулись від мене, відгукнувшись на моє благання про допомогу.
Завдяки їм я мав змогу в 2019 році пройти 21-денний курс такої необхідної для мене реабілітації. Величезна Вам всім подяка! Шана і низький Вам всім уклін! Я дуже вдячний всім, і особисто кожному за Вашу чуйність, людяність і милосердя.

Ваша матеріальна і моральна підтримка у цей страшенно тяжкий для мене період життя є просто безцінною… Але, на жаль, час грає проти мене: реабілітація, як кажуть спеціалісти, не тільки конче необхідна зараз, а була необхідна ще вчора… Кожна гривня, яку Ви мені пожертвуєте, наблизить мою мрію про одужання. Я буду дуже вдячний, якщо хтось iз Вас простягне мені руку допомоги».

Номер моєї карти ПриватБанку

4149 4390 2217 0363
Васенко В.М.
Бережи Вас Господь. Нехай біда обходить Вас і Ваші домівки стороною.

245441665_589269368978962_5360807505218740858_n

Ще статті по темі

Back to top button