Суспільство

Владислав Атрошенко може стати опікуном

На розширеній ранковій нараді, яка щовівторка проходить у Чернігівській міській раді, очільник міста Владислав Атрошенко наголосив, що має всі шанси стати членом опікунської ради чернігівського футбольного клубу «Десна». Мера запросили взяти участь у засіданні ради, яке днями відбудеться.

«Очевидно, буде виноситися питання включення мене за посадою як міського голови до Опікунської ради футбольного клубу. Вони молодці, бо з правильного боку підходять. Думаю, це свідчить про те, що в нас розпочалася фаза співпраці з «Десною», – зазначив Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Атроніада під мікроскопом»: вся правда про досягнення мера

Утім, як наголосив міський голова, попри нову можливу посаду в опікунській раді ФК «Десна», всі фінансові сили він кинув би на розвиток дитячого і масового спорту, аніж на професійний футбол.

«Як я казав, єдиною нашою допомогою «Десні» може стати матеріальна – це якісь покращення на стадіоні», – впевнений Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ага, футболисты сразу станут бегать быстрее и получать материальные пособия за забитые голы, а за пропущенные мэр будет им устраивать нагоняй на заседаниях горсовета))

Back to top button