Суспільство

Водіїв попереджають про погіршення погодних умов

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов 2-3 грудня. За прогнозами синоптиків, по Чернігівській області очікується коливання температурних показників із мінуса на плюс й опади. Це може спричинити ожеледицю на автошляхах.

Дорожнє господарство перебуває в режимі цілодобового чергування. Проводяться роботи з оброблення покриття протиожеледними матеріалами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21% водіїв Чернігова не знають про свої штрафи

«Водії, завжди враховуйте погодні умови у плануванні поїздок та раціонально оцінюйте обстановку на дорозі! Просимо вас бути уважними та обережними за кермом у разі погіршення погодних умов! Вибирайте безпечну швидкість руху, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Не допускайте різкого гальмування та ризикованих маневрів, знижуйте швидкість перед населеними пунктами та пішохідними переходами. Гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є тривалішим, і можна не встигнути вчасно зупинитися! Автівки вже слід перевзути у зимову гуму», – наголошують у Службі автомобільних доріг у Чернігівській області.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг у Чернігівській області має цілодобову гарячу лінію:

(0462) 661-893, 941-141 – зі стаціонарного;

0952714374 – з мобільного.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button