Суспільство

«Водний кардинал»: Малявко звітує за житлово-комунальну сферу

Станом на 1 квітня 2024 року загальна заборгованість абонентів Чернігова, які мають пільгу 50, 70 та 100%, по комунальним послугам становить 7 млн. 700 тис. грн. Мова не йде про ОСББ, а також плату за газ та електрику.

Про це сьогодні, 2 квітня, на щотижневій ранковій нараді в Чернігівській міській раді повідомив начальник КП «Чернігівводоканал» Сергій Малявко.

«3 млн. 900 тис. грн. становить заборгованість за гарячу воду та опалення, майже 2 млн. грн. – холодна вода, 1 млн 425 тис. грн. – утримання будинків. Якщо брати лише холодну воду та стоки, то ми маємо 464 особових рахунків, які мають заборгованість майже 2 млн. грн.», — розповів начальник КП «Чернігівводоканал» Сергій Малявко.

Сергій Малявко зазначає, що по сплаті за комунальні послуги «Чернігіводоканалу» є абоненти, які заборгували навіть 70 тис. грн.

З «водними справами» зрозуміло, а от дуже дивною виглядає ситуація, коли керівник «Чернігівводоканалу» звітує про фактично весь спектр житлово-комунальної сфери міста.

Як відомо, у Чернігівській міськраді є спеціальне управління під назвою Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради. Та і питаннями опалення займається точно не «Чернігівводоканал».

До речі, після відсторонення від посади (на момент слідчих дій) Ярослава Куца, в. о. начальника управління ЖКГ призначений Андрій Черненко. Утім, як бачимо – звітує по даній сфері зовсім інша людина з іншого комунального господарства.

Ще статті по темі

Back to top button