Суспільство

Зубожіння Чернігова, самогубство та «голлівудські» розбірки: інформаційний підсумок дня

На Чернігівщині двоє покінчили життя самогубством. 41-річна жінка з психічними розладами повісилася. 23-річний хлопець також повісився і зняв це на мобільний.

Загибель 14-річного підлітка з Прилук Дениса Чаленка обговорили на відомому телепроекті. Також, сьогодні поліцейські провели слідчий експеримент, аби встановити обставини його загибелі.

На вулиці Гончій у Чернігові сталася пожежа. В результаті неї постраждав 43-річний господар. Він був госпіталізований через отруєння чадним газом.

Також, сьогодні, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради. Міський голова Владислав Атрошенко розказав, що наступного року на Чернігів чекає зубожіння.

Під час виконкому «Муніципальні вартові» розказали, які незаконні споруди демонтуватимуть найближчим часом.

Колишній начальник пресслужби міськради Андрій Подорван розказав  журналістам ЧЕline, як відреагував Атрошенко на його звільнення.

Ввечері на вулиці Рокосовського у Чернігові розігрався справжній блокбастер. Невідомий хотів вкрасти авто, в якому знаходився власник. Після крадій погрожував пістолетом.

На місце подій приїхали патрульні і невідомий прохожий порізав колесо службового авто.

Більше цікавих новин та розширених матеріалів читайте у новому випуску газети «Голос Чернігівщини». Дивна загибель 14-річного хлопця, цікаві проєкти Городнянської ОТГ та чудодійна калина: газета «ЧЕЛАЙН» № 45.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button