Суспільство

Водохреща у Чернігові: на пляжі чергуватимуть рятувальники, встановлять намети для обігріву та польову кухню

У Чернігові 19 січня відзначатимуть велике християнське свято — Хрещення Господнє, в народі — Водохреще. За традицією, багато людей цього дня вирушають до водойм, щоб набрати освяченої води або зануритися в неї.

Розпорядження, яким визначені служби, структурні підрозділи та комунальні підприємства міської ради, відповідальні за організацію облаштування та безпеку цих заходів, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав 10 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємось до Водохреща: кому не можна пірнати в ополонку

Відповідно до розпорядження, у Чернігові міські служби забезпечать додаткові умови для безпеки і комфорту занурень у воду річки Десна на міському пляжі «Золотий берег».

Для зручності мешканців міста міський автобусний маршрут № 15 з 11:00 год. до 14:00 год. підвозитиме пасажирів до річки Десна. Патрульна поліція та Чернігівський відділ поліції вживатимуть заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку у місці проведення цього заходу.

Також на території пляжу встановлять палатку для обігріву людей, польову кухню, забезпечать чергування рятувальної техніки та рятувальників, які слідкуватимуть за безпекою людей на водних об’єктах. Крім того, чергуватиме карета швидкої допомоги.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button