Суспільство

Все більше чернігівців обирають Приват24

*Імідж

На сьогоднішній день за даними прес-офісу  Чернігівського РУ ПриватБанку 80% клієнтів Чернігова та області здійснюють різноманітні платежі через Приват24.

privat_24

Інтерент-банк Приват24 пропонує такі послуги: перевіряти стан рахунку, поповнювати мобільний телефон, сплачувати комунальні платежі , купувати білети та багато іншого.

Приват24 — це цілодобовий доступ до рахунків.

  • Оплата комунальних послуг.Цілодобово та в будь-який день тижня клієнт  можете оплатити рахунки за воду, газ, електроенергію, телебачення, мобільний і міський зв’язок, Інтернет.
  • Керування рахунками.У Приват24 завжди можна переглядати інформацію про рахунки, кредити та відкриті депозити, контролювати ліміти кредитних карток і мати доступ до виписок за всіма рахунками.
  • Купівля квитків.У Приват24 доступні квитки на поїзд, автобус і літак за всіма напрямками. Клієнт має змогу обрати маршрут, місце, додаткові послуги. Роздруковувати квиток не обов’язково!
  • Поповнення мобільного телефону. Поповнення рахунку мобільного проводиться миттєво —  вже через декілька хвилин клієнт отримує гроші на рахунок, не виходячи з дому.

У приват24 передбачена багаторівнева система безпеки. Для доступу в «Приват24» використовуються два паролі — постійний, встановлений особисто клієнтом, і динамічний — для підтвердження операцій в системі. Динамічний пароль кожного разу генерується новий і приходить в SMS на телефон. Встановлені обмеження на суму операцій протягом дня і протягом місяця. Для шифрування переданих даних система використовує SSL-протокол (Secure Sockets Layer), забезпечує захищені з’єднання між веб-сервером і браузером клієнта.

Приват24 – найбільш популярний Інтернет-банк в Україні. Загальна кількість клієнтів Приват24 становить 1,7 мільйона, щодня в системі здійснюється понад 175 тисяч операцій.

Ще статті по темі

Back to top button