Суспільство

Всеукраїнські учнівські олімпіади закінчилися: Чернігівщина серед лідерів

Підведені підсумки проведення IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та фінального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2017/2018 навчальному році.

На IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів Чернігівщину представляла команда із 92 учасників. І більш ніж третина з них стали переможцями. Так, диплом І ступеню отримали 5 учнів, ІІ ступеню – 8 і ІІІ-го — 23.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині порахували кількість учнів

Якщо порівнювати з попередніми двома роками, то загальні результати значно покращилися: у 2015-2016 навчальному році область мала 26 відзнак, у 2016-2017 — 29.

До речі, найкраще проявила себе команда фінального етапу олімпіади з французької мови: всі 6 учасників — переможці. При чому троє учнів отримали диплом І ступеню, двоє — ІІ та один — ІІІ.

Крім того, 44 юні науковці Чернігівської області взяли участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Команда виборола 25 дипломів переможців проти 19 попереднього навчального року.

Ще статті по темі

Back to top button