Суспільство

Всеукраїнський табір «Дитячий екологічний парламент» уперше проведено онлайн

Наприкінці липня відбувся Всеукраїнський табір «Дитячий екологічний парламент» (ДЕП), організований Національно-еколого-натуралістичним центром учнівської молоді. Уперше за свою історію  Всеукраїнський табір проведено в онлайн-режимі.

У роботі Дитячого екологічного парламенту взяли участь Анна Кулагіна, Тетяна Піціва і Вікторія Михайленко, вихованки гуртка «Юні зоологи» КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», здобувачі освіти Менської гімназії Менської міської ради Менського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спартанський» табір: у лісах на Менщині готують майбутніх «зірок» спорту

Під час знайомства на відеоконференцзв’язку було 85 молодих активістів еколого-натуралістичного руху, директори обласних еколого-натуралістичних центрів, станцій юних натуралістів, педагоги-наставники.

У ході роботи Дитячого екологічного парламенту діти уклали екологічну декларацію «Даю слово, що я…», стали учасниками міні-вікторини «Світ природи», фотоквесту з улюбленими тваринами, конференції «Розробка загальних рекомендацій щодо розумного споживання та екологічної культури», екологічного челенджу з прибирання території біля власних осель, також спробували себе у ролі волонтерів, дізналися як здійснюється догляд та піклування про вуличних тварин, переглянули фільми «Для чого потрібна Екологія?», «Сортування сміття», «Переробка паперу», прослухали лекції «Цвітіння» води», «Вегетативне розмноження плодово-ягідних рослин», «Глобальні екологічні катастрофи».

На урочистому закритті, яке транслювалося онлайн, було оголошено найактивніших учасників загону «Еко-блогери», серед яких виявилася і Кулагіна Анна, яка отримає еконабір (зростаючий екоолівець і горщечок для нього) та сертифікат учасника Всеукраїнського табору «Дитячий екологічний парламент».

Управління освіти і науки Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button