Суспільство

Втомилися ніжки — масажер для ніг від My Komfort

Наші ноги виконують основне завдання, за допомогою них ми пересуваємося, утримуємо рівновагу свого тіла, адже саме на них припадає велике навантаження і до кінця дня ми відчуваємо сильну втому і біль у ногах. Носіння незручного взуття також плачевно позначається на наших ногах, адже у вас можуть розвиватися артрит, плоскостопість та артроз. На наших ступнях понад сімдесят тисяч біоактивних точок, які безпосередньо пов’язані з нашими органами. Ось чому так важливо гуляти босоніж піском, травою, і ця ходьба краща профілактика, але її неможливо проводити цілий рік. А позбавитися цих проблем допоможе оздоровчий масажер, купити масажер для ніг в магазині My Komfort можна не виходячи з дому.

Чим корисний масажер для ніг

Масаж найдавніший і найдієвіший вид лікування нашого тіла. Він впливає як на окремі частини тіла, так й на організм загалом. До переваг масажера для ніг можна віднести наступне

  • допомагає зняти напругу, тяжкість у м’язах та ногах
  • покращує кровообіг
  • знімає набряклість
  • зводить до мінімуму утворення натоптишів, шишок та їм подібних проблем
  • усуває застій крові у судинах
  • зміцнює м’язи на стопах
  • виправляє плоскостопість
  • нормалізує сон

Такий сприятливий вплив можна пояснити так, що масажер відмінно масажує наші біологічні точки, що помітно вже з першого разу застосування.

Які бувають масажери для ніг

У наш час є чотири основні види масажера для ніг, вони не зовсім дешеві, але вигідні та виправдовують свою вартість. Навіть із найдорожчими моделями можна провести професійний масаж. Користувач самостійно вибирає режим, тривалість та вплив інтенсивності. Відмінність у тому, що класифікація роботи масажера різна

  1. Вібраційний передає стопі різні інтенсивні коливання. Масаж глибоко проникає під шкіру, сприятливо впливає на наші судини.
  2. Роликовий, такі масажери оснащені роликовим механізмом. Якість масажу залежить від кількості роликів. Деякі моделі оснащені повітряною подушкою, що робить масаж якіснішим.
  3. Гідромасаж, сама назва говорить за себе, адже при масажі використовується вода. Масажер виглядає як резервуар з водою, куди опускають ноги. Такий вид масажера підійде в косметичних цілях, робить мозолі м’якшими, розмякшує шкіру, готуючи їх до подальших процедур.
  4. Повітряно компресійний, у цих масажерах пухирчасті платформи (у деяких моделях є інфрачервоний прогрів), ноги ставляться на платформу і ви отримуєте професійний точковий масаж. Незважаючи на те, що ці моделі бюджетні, вони чудово справляється з поставленим завданням, а інфрачервоний промінь допоможе вам в осінньо- зимовий період прогріти ноги та уникнути простудних захворювань.

Купуючи масажер для ніг, ви купуєте надійного домашнього масажиста.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button