Суспільство

Вже друга «ластівка» для Городнянської громади

До Городнянської громади було доставлено трактор МТЗ – 1025.2 з причепом ТСП-10 та додатковим навісним обладнанням (розкидач сипучих твердих добрив та відвал) для посилення матеріально-технічної бази Городнянського ВУЖКГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова комунальна техніка і нові дороги: Носівська ОТГ освоює кошти громади

Проект реалізовано за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

2019-01-13_121629

Підготовка та проведення тендеру, а також розробка та обґрунтування проектної заявки було реалізовано відділом економіки, торгівлі, транспорту та інвестицій Городнянської міської ради. Сподіваємось, що дана спецтехніка посилить спроможність Городнянського ВУЖКГ надавати послуги у сфері комунальних послуг якісно та ефективно.

Городнянська міська рада

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Це вже мабуть третя «ластівка»Перша-найперша!!! купили машину!!!!!! для мера ві же голова ОТГ,друга купили сміттювоз!!! для Городні!!!чи мо вона буде по селах сміття збирати???навряд.Тепер трактор з розкидачем піску по Городні!!!!Він що на село поїде сільські вулиці трусити пісочком в той час як сніг невчасно чистить по вулицях сіл ОТГ а той зовсім бо там бач люди самі наймають!!!Чудово пристроїлась Городня до ОТГвського бюджету.Зробили славу що по селах вулиці поремонтували(по два прицепи привезли до блатних і грейдер пустили!!Дороги поремонтували бач!!і Андрій Богдан на коні за рахунок пригородніх сіл.

  2. Чернигову — павлины и фонтаны, а Городне еле на трактор дали. Сёлам вообще — дулю.

Back to top button