Суспільство

Walk for Freedom: у Чернігові відбудеться мовчазна хода

У четвер, 18 жовтня 2018 року, о 15.00 в Чернігові відбудеться всесвітня щорічна акція з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгiвлi людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та про небезпеку, яку вона становить.

Цей захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок і дітей, які зараз перебувають у рабстві. Минулого року до акції приєдналися 400 міст у 50 країнах світу. В Україні в 2018 році до цієї благородної акції долучаються всі обласні та районні центри країни. Небайдужі громадяни вийдуть на вулиці своїх міст, аби об’єднати зусилля для подолання хвороби ХХІ століття – сучасного рабства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбулася акція «Небезпеку видно не одразу»

Акція буде проведена за підтримки Міністерства соціальної політики України, Представництва неурядової громадської організації А21, Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Міжнародної організації з міграції та місцевих адміністрацій.

Walk for Freedom у м. Чернігів розпочнеться о 15.00 на малій міській сцені на Алеї героїв, де буде встановлено невелику сцену, заплановано провести виступи за участю представників Національного механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, аби розповісти про реалії торгівлі людьми в світі та Україні, роздати інформаційні листівки та поспілкуватись з перехожими.

У рамках заходу пройде хода за маршрутом: мала міська сцена на Алеї героїв – парк біля готелю «Україна».

Учасники будуть одягнені в одяг чорного кольору, в руках будуть чорні парасолі з логотипом «Walk for Freedom».

Сучасне рабство – це міжнародний злочин, який вражає всі нації та впливає на людей усіх рівнів достатку. Істина полягає в тому, що без усвідомлення проблеми її важко подолати. Ми щиро бажаємо через акцію Walk for Freedom розвивати діалоги, які будуть сприяти покращенню підтримки постраждалих і переслідуванню торговців людьми на глобальному рівні.

Ще статті по темі

Back to top button