Суспільство

Книги ЧЕЛАЙН про війну та злочини російських окупантів на Чернігівщині презентували за кордоном (Фото)

У Польщі, в місті Кракові, відбувається Міжнародна конференція журналістів #ReCover23, куди з’їхалися понад 100 медійників із різних країн. У межах цієї конференції відбулася презентація чотирьох книжок ЧЕЛАЙН: це україномовні видання «Боротьба нескорених» і «Нескорена Чернігівщина» та їхні англомовні версії.

Павло Солодовник, директор Челайн – CheLine.com.ua презентував ці книжки міжнародній спільноті. Видання викликали жвавий інтерес серед учасників конференції.

«Уже є домовленості про співпрацю з представниками медіа інших країн, аби розповідати про страхіття війни, окупацію частини Чернігівщини, про доленосні бої на території нашої області. Адже весь світ має знати правду про жахи війни і звірства окупантів. Не просто знати – робити висновки», – зазначає Павло Солодовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасний мікрорайон П’ять кутів у Чернігові був колись хутором Ганжівщина

А загалом книга «Боротьба нескорених» – це спільний проєкт «ЧЕЛАЙН МЕДІА ГРУП» разом із Оперативне командування «Північ» / Operational Command «North», Управління СБ України в Чернігівській області, Чернігівська обласна прокуратура, Чернігівський обласний ТЦК та СП і видана за сприяння Борис Приходько – народний депутат України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button