Суспільство

Як «АТБ» допомагає чернігівським туристам заощаджувати під час подорожей

Літо в Україні – традиційний час відпочинку та подорожей. Саме на цей період ми плануємо свої відпустки, готуємося до туристичних походів і поїздок до моря.

Останніми роками все більше жителів Чернігова й області звертають увагу на визначні пам’ятки, якими багата наша країна.

2021-06-15_181359

У західних регіонах України ми хочемо побачити гори, нас ваблять морські курорти південних областей.  Одним із ключових питань, а також основною статтею витрат у разі такого виду туризму буде харчування. З одного боку, воно повинне бути якісним і безпечним (перша літня спека вже дає про себе знати). З іншого боку – максимально ощадливим.

Провести відпустку яскраво та весело, не спустошивши свій сімейний бюджет, допоможе найбільша за багатьма показниками торговельна мережа країни – «АТБ».

Добре знайомі комфортні супермаркети «АТБ», які давно полюбили жителі Чернігова, сьогодні відкриті практично в кожному куточку України: і на південних курортах, і в привабливих для туристів західних областях. Компанія вже понад п’ять років проводить  активне освоєння цих регіонів. З 2016 року на півдні та заході країни відкрили 72 інноваційних магазини «АТБ». У планах корпорації на 2021-й побудувати тут ще десять сучасних магазинів. Нові дискаунтери зводять як в обласних центрах, так і в невеликих курортних селищах. Це допомагає безперебійно забезпечувати мільйони українських мандрівників звичними, гарантовано свіжими продуктами харчування, а також товарами першої необхідності за максимально доступними цінами.

2021-06-15_181024

Щоліта в магазинах «АТБ» з’являється великий вибір товарів так званого сезонного асортименту. За невисокими цінами можна купити все для відпочинку на морському узбережжі або для туристичного походу. Супермаркети торговельної мережі сьогодні пропонують більш як 3,5 тисячі найменувань продукції, якість якої підтверджена міжнародними сертифікатами. До питання контролю якості в «АТБ» залучили найуважнішого ревізора — більш ніж чотири мільйони покупців. У компанії створена багаторівнева система контролю якості європейського зразка. Регулярно проводять суворі внутрішні перевірки: планові та позапланові. Понад тисячу товарів щомісяця беруть  із прилавків магазинів, щоб відправити їх в лабораторії на ретельну експертизу. При цьому вартість будь-якого товару в «АТБ», у тому числі й у нашому Чернігові, завжди нижча за середньоринкову на 10–15%. Компанія заробляє не на націнці, а на колосальних обсягах продажів. А постійні акції («Товар тижня», «Товар дня» і т. п.) дозволяють заощаджувати на купівлі продуктів до 40–50%. Це стосується як продукції українських виробників, так і імпортних делікатесів. Важливо розуміти, що така економія на якість продукції негативно не впливає. «АТБ» надає клієнтам можливість заощаджувати  завдяки правилу працювати з виробниками без посередників. Компанія володіє солідним власним парком вантажних авто (створено 7 колон), мультитемпературними складськими центрами європейського зразка та створила одну із найбільш розвинених логістичних інфраструктур у країні. Це дозволяє  управляти товаропотоком, точно планувати поставки в кожен магазин мережі, яких  зараз налічується 1230  у 318 населених пунктах країни. Охоплені всі 24 області України, включаючи й нашу Чернігівську.

2021-06-15_181038

«АТБ» активно впроваджує сучасні клієнтські сервіси. Торік відкрили перший у країні інтернет-магазин «АТБ» повного циклу. Запущені сервіси попереднього замовлення й оперативної кур’єрської доставки продуктів через службу Glovo (у 28 населених пунктах). Випущена пластикова платіжна картка АТБ-Pay, яка поєднує всі переваги картки Visa Gold. Вона максимально зручна для використання та безоплатна для здійснення будь-яких транзакцій. Власники таких карток одержують безпрецедентну знижку в магазинах «АТБ»,  а також  право участі у щомісячних розіграшах цінних призів і подарунків. Цього року також  буде створений мобільний додаток «АТБ», що об’єднає в собі всі диджитал-рішення.

2021-06-15_180958

Переваги магазинів «АТБ» у курортних і туристичних містах країни складно переоцінити: відпочивальники можуть якісно харчуватися й при цьому заощаджувати досить великі суми.

рекл

Ще статті по темі

Back to top button