Суспільство

Як бути популярним у Facebook

*Актуально

Як ефективно працювати із засобами масової інформації та бути популярними в соціальних мережах – цього навчалися активісти політичної партії «Наш край» на тренінгу, що пройшов на вихідних у Чернігові. Захід відбувся в рамках проекту «Школа партії».

DSC_1437

Під час тренінгу його учасники разом із досвідченим тренером Павлом Карайченцевим розглянули питання щодо об’єктивної оцінки інформаційного поля регіону та створення медіакарти районів; зупинилися на основних аспектах успішного просування організацій і політичних діячів у соціальних мережах; обговорили меседжі та формати контенту для традиційних медіа і соціальних мереж.

За словами керівника виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрія Музики, на регіональному рівні значна увага приділяється навчанню партійних активістів. «Теми семінарів, тренінгів, навчань – різноманітні, але кожна з них має практичне значення і пов’язана з тим, як партія може відстоювати інтереси своїх виборців», – зазначив він. Юрій Музика висловив упевненість, що після цього «медійного» тренінгу чернігівські активісти більш професійно працюватимуть у соціальних мережах, аби донести меседжі партії до більшої кількості людей.

DSC_1462

Загалом упродовж минулого року в Чернігові відбулося близько двох десятків семінарів, тренінгів, навчань для активістів політичної партії «Наш край».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button