Суспільство

Як ганчірна лялька рятувала маленького Кріса (Фото)

«Реггеді Енді» – це музичні фантазії на теми історій Дж.Грюеля, і це чудовий подарунок дітям до Новорічних свят.

У невигадливій музичній казці багато пісень, танців і чарівних перетворень у світі дитячих сновидінь. А у світі сновидінь можливо все… Вночі навіть ляльки оживають…

Хлопчик Кріс захворів.

Щоб врятувати Кріса, його улюблена іграшка – ганчірна лялька Реггеді Енді – пропонує вирушити в небезпечну подорож до лялькової лікарні. В дорозі друзі побувають на Острові яскравих вражень, у Краю заповітних мрій, навіть у Безодні дитячих страхів. Їм доведеться зіткнутися з підступністю могутньої та жорстокої Мадемуазель Зет, яка уособлює підсвідомий страх маленького хлопчика й намагається створити різноманітні труднощі та перешкоди на шляху друзів до своєї мети.

Але попри все Крісу вдається перебороти свої страхи, завдяки допомозі справжніх друзів. А переконувати глядачів, що любов і дружба здатні здолати всі випробування на шляху до найзаповітніших мрій, будуть актори Філармонійного центру: Ірина Єрмакова (Енді), Дмитро Обєдніков (Кріс), Інна Василенко (Піггі), Ольга Печко (Мадемуазель Зет), а також Іван Берізка, Наталія Цигоняко, дитячий танцювальний колектив «ФолькМодернБалет», Вікторія Пастушок, емоційний та яскравий шоу-балет «Екватор». Адаптацію історій Дж.Грюеля для наших маленьких глядачів здійснила Оксана Кравчук.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button