Суспільство

Як насолоджуватися кавою?

Ранок, кава, бадьорий настрій – слова, які не можуть існувати одне без одного. Ранок буде добрим тільки в такому разі, коли буде випита чашечка ароматної, зі 100% арабіки зернової кави Старбакс. Напій придає енергії, підвищує тонус, покращує увагу т концентрацію – те що потрібно кожному з нас кожного ранку. То саме як насолоджуватися кавою?

Ранкова кава – особливий ритуал, який заслуговує на увагу та піклування. Повільний та спокійний прийом зробить день яскравим та наповненим позитивом також заспокоює нерви та підійме настрій.  Чи п’єте каву в компанії друзів, у колі рідних чи самі – не важливо, це особливий момент який приносить радість. Особливо, велике задоволення приносить приготування меленої кави.

Для вдалого приготування потрібно:

  • Зручний та красивий посуд
  • Якісна та смачна кава
  • Додаткові аксесуари, за вашим бажанням

Якщо у вас немає потрібного обладнання для приготування кави, завжди можна завітати до кав’ярні, де в спокійній атмосфері професіональний бариста приготує улюблений напій за вашим вибором. Що найважливіше, то це зупинитись, заспокоїтись, дійсно насолодитися кавою та атмосферою кав’ярні, а потім уже йти на роботу, або вирішувати свої справи далі.

Своя власна кав’ярня дома

Коли ви вдома смакуєте каву – це приємніше вдвічі, ви насолоджуєтесь процесом приготування, розумієте його важливість і дана звичка стає невід’ємною частиною успішного ранку та перетворюється на обов’язковий ритуал. Обладнання, яке необхідне для приготування кави вдома: кавоварка, машинка для перемелювання, френч-прес і все.

Важливе значення має посуд з якого ви п’єте каву, улюблена чашка приємного кольору та розміру зробить ритуал ще приємнішим. Неординарна кавова таця із візерунками та оригінальним оформленням придасть яскравості вашому ранку. Непоганим доповненням будуть свічки в незвичному оформленні, будуть також приносити радість. Почніть збирати аксесуари для ранкового ритуалу, створюйте ідеальний інтер’єр поступово й через певний час побачите, як покращиться настрій та концентрація.

Як пити каву правильно зі збереженням користі

Смак, запах, насиченість — важливі параметри, які залежать від способу приготування, ступеня обсмаження, походження кави та багато, багато іншого. Потрібно спочатку понюхати, трішки надпити, а наступним кроком буде — оцінити смак та отримати задоволення. Смак може бути різним — і солодкий, і трішки солонуватий, з гірчинкою, кислуватий та багато інших комбінацій. Кожне зернятко, як витвір мистецтва – індивідуальне! Тож, не бійтесь експериментувати та створювати шедеври та отримуйте насолоду кавою.

 Реклама

Ще статті по темі

Back to top button