Суспільство

Як отримати золоту кредитку: три переваги у її використанні

Маючи звичайну кредитку, багато хто з клієнтів ПриватБанку бажає оформити “золоту”. Кредитна карта рівня Gold дає більше можливостей та переваг своєму власникові. Для прикладу, до гривневої голд-карти можна отримати голд-картки у євро чи доларах безкоштовно.

Тож, які переваги має кредитна карта MasterCard Gold та як її отримати? Розповідають експерти ПриватБанку.

Замовлення картки онлайн

Якщо людина не клієнтом ПриватБанку, замовити кредитну карту можна онлайн. Для цього особі потрібно заповнити анкету, вказавши персональні дані, соціальний статус та відомості про фінансовий стан, вказати місце та час доставки картки. Послуга безкоштовна.

Якщо ви вже маєте рахунок у ПриватБанку, то також маєте можливість отримати золоту кредитку — фізичну або віртуальну, за бажанням. Для цього потрібно заповнити заявку у власному кабінеті мобільного банкінгу, актуалізувати анкетні дані на сайті через вебверсію або мобільний застосунок Приват24. Але, щоб отримати фізичний пластик, до відділення доведеться все-таки завітати.

Як розраховується кредитний ліміт

Кредитні картки рівня Gold мають ліміт, який встановлюється персонально для кожного клієнта з урахуванням його кредитоспроможності. Максимальний розмір — 200 000 грн, як і в класичній кредитці “Універсальна”.

Банк може встановити менший кредитний ліміт, особливо для нових клієнтів банку. Але не переймайтесь: за словами фахівців, ПриватБанк переглядає суму у бік збільшення ліміту, якщо клієнт надасть офіційний документ про фінансовий стан. Зважають на довідку про доходи з місця роботи, виписку про стан рахунків з іншого банку або правовстановлюючі документи на майно.

Користування кредитним лімітом

Власник картки може знімати готівку у банкоматі чи розраховуватися на касі карткою, навіть коли на балансі нуль гривень чи недостатньо коштів для здійснення покупки. У такому разі транзакція все одно відбудеться з використанням кредитних коштів у межах кредитного ліміту.

По картці Gold діє пільговий період 55 днів. Протягом цього часу відсотки за користування екстра грошима не нараховуються. Головне, вчасно закрити заборгованість, а саме — погасити борг до 25 числа наступного місяця, що починається після місяця виникнення заборгованості.

Коли пільговий період минає, за користування кредитом нараховують відсоткову ставку, яка складає 3,4% на місяць або 40,8% річних на залишок боргу. Аби не платити за користування кредитом, достатньо вчасно повертати гроші на рахунок.

Які додаткові “плюшки” отримують власники голд-карток

Кредитний ліміт дозволяє користуватися послугами “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”, які пропонують різні магазини. Тобто можна придбати необхідну річ, а оплачувати її рівними частинами протягом наступних кількох місяців, залежно від кількості платежів. Ліміт для оплати частинами залежить від загального ліміту за кредитною карткою.

Також члени голд-клубу ПриватБанку можуть телефонувати на окрему лінію підтримки, де отримають відповідь з будь-яких питань, що стосуються рахунку, кредиту, користування карткою тощо. Ця телефонна лінія цілодобова та безкоштовна. Ба більше, кожен власник голд-карти має персонального менеджера для вирішення фінансових питань у будь-який зручний для клієнта час.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button