Суспільство

Як вибрати меблі для ванної кімнати: 3 корисних поради

Кількість меблів у ванній кімнаті напряму залежить від площі приміщення. У типових квартирах зазвичай ванна кімната невеликого розміру — до 5 кв. м. Як на цій території вмістити необхідні меблі та які правила їхнього вибору існують, ми запитали у представників бренду Cersanit.

Та перш ніж почути правила меблювання, наші читачі повинні знати, що у зоні підвищеної вологості потрібно подбати про надійну ізоляцію електричного кабелю, розеток та вимикачів. Та при цьому залишити зручний доступ до комунікацій за потреби. Представники компанії “Кабель-Інвест” відмічають: “Легкий доступ до електромереж буде, якщо покласти їх у кабельрост”. 

2021-01-18_183801

Як вибрати шафу під рукомийник 

Така шафка — чи не єдиний спосіб заховати комунікації водовідведення та раціонально використати простір під нею для зберігання. І навіть у маленьких санвузлах знаходять місце для неї. Потрібно вибирати меблі з надійних матеріалів, наприклад, вологостійкого ДВП з лакованим фасадом. 

конструкції таких шафок можна знайти, якщо переглянути офіційний сайт Cersanit.

2021-01-18_183837

Яка стільниця краща

Якщо дозволяє площа приміщення, під умивальник встановлюють стільницю. Це дозволяє отримати естетичний та функціональний простір, адже рівна поверхня є ідеальним місцем для зберігання. 

Найкращим матеріалом для стільниці є камінь — мармур чи граніт, та вироби з них коштують дуже дорого. 

Та стільниці зі штучного каменю (мармурова крихта у поєднанні з акрилом) майже не поступаються за якістю — вони такі ж тверді та довговічні, й мають красиву фактуру каменю. Найбюджетнішим варантом є вологостійке ДВП з імітацією малюнку деревини. За правильного догляду поверхня прослужить тривалий час.  

Навісні полички — які?

У ванній кімнаті, де мало місця, його потрібно використовувати по максимуму. Тому майже у кожній кімнаті є навісні прямі та кутові полички, на яких зберігаються засоби для догляду та косметика. 

Через підвищену вологість та контакт з водою, найліпший матеріал для таких поличок — скло та хромований метал.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button