Суспільство

Який планшет Самсунг обрати для батьків

Надійний пристрій для повсякденних і робочих завдань — Самсунг планшет. На сучасному таблеті можна дивитися відео, читати книги, редагувати документи, листуватися з партнерами, ухвалювати договори й грати в ігри.

Samsung пропонує користувачам кілька лінійок планшетів у всіх цінових категоріях, серед яких ми, за допомогою консультантів інтернет-магазину електроніки Eldorado, обрали найкращі.

image3

Переваги планшетів Samsung

Більшість планшетів корейської компанії мають невелику вагу, до 500–600 г, якісний дисплей із високою роздільною здатністю, можливість під’єднання S Pen і потужний процесор. Відчутна перевага – вбудовані акумулятори, що здатні працювати до 15–20 годин без підзарядження. Компанія щороку оновлює флагмани, створюючи відчутну конкуренцію Apple.

Особливо популярні зараз середній і бізнес-сегменти девайсів, що вартують своїх коштів. Корейський виробник для складання використовує надійне комплектування, що впливає на термін придатності пристрою, мінімум 3–5 років.

image4

На що звернути особливу увагу, купуючи планшет

Кілька корисних порад:

  • бюджетний сегмент потрібно обирати обачно, оскільки такі моделі можуть працювати на рівні з Lenovo або Huawei, а переплатити за бренд вам доведеться;
  • середній сегмент – виправданий вибір: чудові характеристики планшета за розумну вартість. Більшість моделей покривають усі потреби пересічного користувача на найближчі кілька років;
  • преміумсегмент оснащений за останнім словом техніки, проте має високу вартість. Протягом року після старту продажів більшість ігрових і бізнес-планшетів дешевшають, завдяки чому їх можна придбати зі знижкою.

Перед купівлею необхідно чітко усвідомити, що має робити і вміти ваш девайс. Навіщо витрачатися на дорогі моделі, якщо ваша мета – просто дивитися серіали, слухати блогерів й відпочивати за улюбленою грою «Три у ряд».

image1

Який планшет обрати

SAMSUNG Galaxy Tab A7 – бюджетний варіант для домашнього користування, надійний помічник у мандрах в інтернеті й соцмережах, перегляді відео й роботі з документами. Характеристики складно назвати найкращими, але за свою вартість він пропонує процесор Snapdragon 662 на 8 ядер, 3 Гб оперативної пам’яті й матрицю TFT. Перевага пристрою – акумулятор на 7040 мА∙год, що залежно від завдань забезпечує 10–15 годин автономної роботи.

SAMSUNG Galaxy Tab S6 – планшет середньої цінової категорії з чудовим комплектуванням для роботи й повсякденного використання. Процесор Exynos 9611 на 8 ядер і 4 Гб оперативної пам’яті – це добрі характеристики для роботи з документами або таблицями, ділового листування й перегляду презентацій. Пристрій з дисплеєм 10,4” подужає “вимогливі” ігри, а додаткова MicroSD до 1 терабайта дасть змогу зберігати у пам’яті цілі сезони серіалів у 4 К якості.

SAMSUNG Galaxy Tab S7 – сучасний планшет, що впорається зі складною графікою, обробленням фотографій, монтажем відеороликів й об’ємними робочими проєктами на десятки гігабайтів. 11-дюймовий екран, процесор SDM865 Pro, що підтримується оперативною пам’яттю на 6 Гб, акумулятор на 8000 мА∙год і якісна основна камера на 13 + 5 Мп задовольняють усі ваші потреби. Екран з роздільною здатністю 2560 х 1600 й частота оновлення кадрів 120 Hz забезпечують плавне зображення з найкращими налаштуваннями. Вага пристрою лише 500 г – зручно взяти із собою у тривалі подорожі, ділові поїздки й відрядження.

Перед придбанням визначтесь із своїми вимогами до планшетів і виділіть найважливіші характеристики. Для роботи це продуктивність, експлуатації вдома – діагональ екрана та пам’ять, а в подорожах – автономність і якість складання.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button