Суспільство

Якісний конференц-сервіс для проведення заходів у Equides

Конференц-сервіс (або конференц-система) — це послуга з організації та проведення конференцій, яка відіграє важливу роль у забезпеченні зв’язку й співпраці між людьми. Вона має безліч застосувань у різних сферах життя, як-от бізнес, освіта, медицина тощо.

Використання конференц-залу надає безліч переваг для проведення заходів, незалежно від того, чи це бізнес-збори, вебінари, освітні лекції, чи весілля або інші види подій:

  • Зал для конференції обладнаний сучасною аудіо- та відеотехнікою, проєкторами, звуковою системою й багатьма іншими засобами для проведення презентацій і заходів.
  • Достатньо місця для великої кількості учасників, що важливо для великих заходів і конференцій.
  • Послуги професійних координаторів заходів допоможуть вам в організації та плануванні.
  • Оренда конференц-залу забезпечує зручність та комфорт для учасників, зокрема столи, стільці, ресторанні послуги, а також місце для паркування.
  • Особисте спілкування й взаємодія можуть бути ефективнішими й продуктивнішими для деяких видів заходів.
  • Оренда залу дозволяє отримати більший контроль над атмосферою й декором зали, що дозволяє створити унікальний простір для вашого заходу.
  • Завдяки замовленню конференц-залу Києва ви можете зосередитися на змісті заходу, а не на тому, як забезпечити технічне обладнання й інфраструктуру.

Як вдало вибрати конференц-зал для заходу

У готельно-ресторанному комплексі Equides пропонують якісний конференц-сервіс для будь-якого типу заходів. Це може бути навчання, семінар, бізнес-збори, виставка, весілля чи інший захід.

Розташований цей конференц-зал під Києвом. Для зручності гостей можна скористатися місцем для паркування. Зал достатньо місткий для будь-якого типу заходів й оснащений всіма необхідними інструментами (звукова система, проєктор, Wi-Fi, обладнання для відеоконференцій тощо).

На території комплексу розташований просторий ресторан із вишуканою кухнею, послугами якого ви можете скористатися.

Про додаткові атрибути для облаштування івент-простору можна домовитися окремо з менеджером. Також у нього можна дізнатися інформацію про доступні дати, погодити попередній огляд і заздалегідь забронювати зал.

Вибравши комфортний конференц-зал у Києві Equides, ви зможете провести успішний захід без зайвого клопоту.

Контакти:

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 хвилин від центру столиці)

[email protected] +38 (050) 338 58 58

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button