Суспільство

Європейська освіта для військових і бійців АТО (Фото)

Уже майже двадцять років у Чернігівському національному технологічному університеті працює кафедра менеджменту та державної служби, що працює в умовах євроінтеграційних процесів і диктує науковцям свої умови.

Менеджер-керівник потрібен у всіх галузях виробництва та народного господарства, освітянській і медичній галузі і насамперед у війську. За останні роки дещо незвичним стало те, що слухачами  кафедри стали військові та учасники АТО.

Як зазначив завідувач кафедри менеджменту та державної служби Микола Бутко, військові – це доволі новий напрям у нашій діяльності, і цього року вони становили третину від усіх слухачів, тобто знання їм потрібні та стануть у нагоді чи то в військовій, чи то в цивільній сфері.

Уже кілька років поспіль кафедра виборює лідерські позиції і входить до п’ятірки кращих в Україні, а надані випускникам дипломи англійською мовою підтверджують рівень європейської освіти.

Навчання для бійців та учасників АТО є абсолютно безкоштовним, а новітні підходи зважають на особливості військової служби.

Владислав Кезько, який є учасником АТО, повернувшись зі сходу, відчув порозуміння та допомогу всіх викладачів, що дало йому натхнення успішно скласти всі іспити.

Уже найближчим часом слухачі зможуть опанувати весь курс навчання та отримати необхідний для них багаж знань і європейський диплом магістра.

Ігор Березинський

Ще статті по темі

Back to top button