Суспільство

З 7 серпня на «ЗАЗ» почнуть курсувати відразу чотири тролейбусних тимчасових маршрути

У Чернігові з понеділка, сьомого серпня, чотири тимчасові маршрути міського електричного транспорту курсуватимуть до зупинки громадського транспорту «Автозавод». Мова йде про тролейбусні маршрути:

  • № 4 Т – «Автозавод – КСК» (через вул. Івана Мазепи);
  • № 3 Т – «Автозавод – Залізничний вокзал» (через просп. Перемоги);
  • № 9 Т – «Міська лікарня № 2 – Автозавод» (через вул. П’ятницьку);
  • № 10 Т «Автозавод – Діагностичний центр» (через просп. Левка Лук’яненка).

Відповідні зміни до маршрутної мережі громадського транспорту погоджені на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради учора, третього серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрони – це не пиріжки: на що Чернігівський виконком виділив кошти під час чергового засідання (Відео)

На ділянці від обласної лікарні до кінцевої зупинки громадського транспорту «Автозавод» наразі завершилися роботи з відновлення зруйнованої контактної мережі. Тепер транспортне сполучення мікрорайону «ЗАЗ», який суттєво постраждав внаслідок збройної агресії рф у 2022 року, значно покращиться.Його жителі матимуть можливість діставатися до робочих місць, важливих соціальних об’єктів, закладів освіти.

Тимчасовий маршрут № 4 Т «Автозавод-КСК», який вводиться, матиме такий шлях проходження: зупинка «Автозавод» — просп. Миру — вул. Івана Мазепи до зупинки «вул. Ціолковського», що знаходиться на вул. І. Мазепи, та за аналогічним маршрутом у зворотному напрямку.

Тимчасові маршрути № 3 Т, 9 Т, 10 Т — продовжуються від зупинки «Обласна лікарня» до кінцевої зупинки «Автозавод» з відповідною зміною назв маршрутів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button