Суспільство

З чим носити в’язану сукню або туніку

Трикотажні речі ідеальні для осінньої прохолоди та зимової холоднечі. Температура на вулиці протягом дня восени скаче на 10-15 градусів, а зимою ми одразу з мінусових значень на вулиці опиняємось в опалюваних приміщеннях. Якісні в’язані сукні від українського бренду «Наталка» зігрівають, пропускають повітря, всмоктують вологу та створюють максимальний комфорт в будь-яких умовах. З чим носити базову річ осіннє-зимового гардеробу?

Високі чоботи та ботфорти

5
Ідеально для власниць струнких ніжок. Класичні чорні чоботи варто доповнити трендовими бордовими, темно-зеленими, теракотовими або бежевими. Все залежить від кольорів ваших суконь. В моді монохром, але не математичне дотримання чітких вимог «тон у тон», а цікава гра фактур, рельєфів, відтінків.

Цікаві ботільони

Модна та елегантне взуття відповідає жорсткому дрес-коду корпорації та доречно виглядає на театральних прем’єрах. До стриманої сукні-футляру знайдіть цікаві чобітки із складною фактурою – під пітона, мереживо, сітку, заквітчану тканину або жакардовий візерунок на шкірі.

Лосини

6
Туніки до середини стегна, асиметричні або сукні-туніки відмінно поєднаються з матовими легінсами — чорними, сірими або в тон сукні. Лосини підкреслюють стрункість ніг, комфортні, мають зручну посадку по фігурі та не виділяються під тонким трикотажем. Особливо стильно виглядають легінси у поєднанні із пухнастими або рельєфними короткими сукнями та туніками із косами та візерунками.

Ремені та ланцюжки

7
Тоненьку талію та пишні стегна варто підкреслити тоненьким лаковим паском або широким ременем-корсетом. Аксесуар підтягує трикотажну тканину, створює м’які складки, додає фігурі стрункості. На свята прикрашаємо сукню металевим ланцюжком, що легесенько обхоплює талію.

Прикраси

8
В’язані сукні та туніки темних кольорів чудово відтіняють масивні металеві прикраси в стилі хай-тек, класичні коралові намиста, барвисті підвіски з бісеру. Стриманій сукні-футляру додасть респектабельності вінтажні або високотехнологічні брошки та сережки. Вузький рукав сукні прикрасить масивний срібний браслет. Класичні сукні з трикотажного полотна прикрасить підвіска у етно-стилі.
Якщо сукня або туніка не має власного ворота, ви маєте можливість кожен день створювати новий образ за допомогою снудів, шарфів, палантинів та хусточок.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button