Суспільство

З Маріуполя повернулися спецпризначенці роти «Чернігів» (Фото)

Після успішного виконання завдань у зоні проведення антитерористичної операції бійці роти поліції особливого призначення «Чернігів» повернулися додому на відпочинок.

Про це ЧЕline повідомили у Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Зранку 1 серпня автобус з бійцями роти поліції спеціального призначення «Чернігів» прибув до рідного міста.

В зоні відповідальності спецпризначенці несли службу на блокпостах, охороняли стратегічно важливі об’єкти, які підтримують життєзабезпечення більш як півмільйонного міста.

На майданчику біля будівлі ГУНП бійців зустрічали керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, родичі та побратими.

Командир роти підполковник поліції Микола Масляний доповів тимчасово виконуючому обов’язки заступника начальника ГУНП в Чернігівській області підполковнику поліції Дмитру Лосю про виконання бійцями всіх поставлених завдань та благополучне повернення додому. Підполковник привітав бійців з поверненням, подякував за сумлінне несення служби та побажав добре відпочити та набратися сил у родинному колі.

Після завершення офіційної частини зустрічі бійці вирушили здавати зброю та амуніцію, щоб якнайшвидше дістатися домівок. На спецпризначенців чекає заслужена відпустка, після якої поліцейські приступлять до виконання службових обов’язків уже на мирній Чернігівській землі

Ще статті по темі

Back to top button