Суспільство

За кілька днів — відкриття полювання на хутрових

З 2 листопада в мисливських угіддях господарств, підпорядкованих ДП «Чернігівський лісгосп», розпочинається сезон полювання на хутрових звірів (бобра, зайця-русака, лисицю, єнотоподібного собаку, вовка). Тривалість полювання — до 26 грудня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував сезон полювання на копитних: мисливців попереджають про небезпеку

Наголошуємо на обов’язковому дотриманні мисливцями правил полювання, а також правил поводження на полюванні з мисливською вогнепальною зброєю та дотримання ветеринарно-санітарних вимог при використанні на полюванні собак та обробці добутих шкурок з хутрових звірів. Закликаємо мисливців проявити культуру полювання, що забезпечить гарний відпочинок, незабутні враження від спілкування з природою.

Об­ме­жень для відс­трі­лу вов­ків, ли­сиць та єно­то­вид­ної со­ба­ки не іс­нує, а от зай­ця за відс­тріль­ною кар­ткою ко­жен мис­ли­вець мо­же до­бу­ти не біль­ше од­но­го. Вар­тість лі­цен­зії має ста­лу ці­ну і за­ле­жить від ви­ду мис­ливсь­кої тва­ри­ни.

Попереджаємо, що контроль за дотриманням мисливцями правил полювання впродовж сезону полювання здійснюватимуть рейдові бригади.

Просимо і пересічних громадян, які відвідують ліс, пам’ятати, що субота й неділя – дні полювання, бути обережними й поміркованими, уникати перебування в мисливських угіддях, де проводиться полювання.

Чернігівський лісгосп

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button