Суспільство

За минулу добу поліцейські Прилуччини розшукали двох зниклих дітей

28 квітня співробітники Прилуцького районного відділу поліції розшукали та повернули додому 14-річного хлопця та 13-річну дівчину. З дітьми та їх батьками поліцейські провели профілактичні бесіди.

Про це повідомляє Поліція Прилуцького району.

Так, до Прилуцького районного відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини в Малодівицькій громаді. Неповнолітня гуляла з друзями та вчасно не повернулась додому. Батьки намагались самотужки знайти дитину, але пошуки були марними. Вночі вони подзвонили до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Традиції сімейного читання: в Чернігові відбувся конкурс родинного читання (Відео)

Отримавши прикмети зниклої, поліцейські вирушили на її пошуки. Дівчину правоохоронці розшукали у сусідній громаді, куди вона вирушила до друзів.

Того ж дня до прилуцької поліції надійшло повідомлення про зникнення 14-річного мешканця тієї ж громади. Вітчим хлопчика повідомив, що після сварки в родині, дитина пішла з дому та не повернулась. Телефон останній залишив вдома.

Правоохоронці розшукали хлопчика у сусідньому нежитловому будинку, де він міцно спав.

Поліцейські притягнули батьків обох розшукуваних дітей до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button