Суспільство

За ніч у Чернігові сталися дві п’яні ДТП (Фото)

Упродовж ночі в Чернігові сталися дві ДТП, учасники яких, як з’ясувалося, були з ознаками алкогольного сп’яніння. На щастя, ніхто не постраждав.

Сьогодні близько другої ночі до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Олександра Молодчого сталася дорожньо-транспортна пригода – легковик зіткнувся з деревом та перекинувся. На місце одразу виїхав один з екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Семенівському районі нетверезий водій зіткнувся з електроопорою

Прибувши за вказаною адресою, інспектори побачили авто, яке лежить на даху посеред дороги. Загиблих і постраждалих немає. З’ясувалося, що за кермом перебував 26-річний чернігівець. Чоловік розповів, що відволікся від кермування, через що автомобіль наїхав на дерево.

Поліцейські помітили у водія зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти тест за допомогою приладу «Dräger» і за присутності двох свідків. Результат виявився позитивним – 1,03 проміле алкоголю.

Ще одна ДТП сталася напередодні ввечері. На лінію «102» повідомили, що в одному з садових товариств невідомий на автомобілі «ВАЗ-2101» пошкодив паркан. Водій, імовірно, п’яний.

Патрульні, які прибули на місце пригоди, опитали свідків і встановили особу, що була за кермом ВАЗу. Охоронці порядку одразу звернули увагу на видимі зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння у водія. Чоловік категорично відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку. Також з’ясувалося, що громадянин не має посвідчення водія.

У першому та другому випадках охоронці порядку склали адміністративні матеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані сп’яніння) КУпАП. Водію ВАЗу винесли ще постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП – Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button