Суспільство

За вихідні на Чернігівщині у ДТП постраждали дев’ятеро

Поліцейські констатують сплеск кількості ДТП та закликають всіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил. Всього за два вихідних у Чернігівській області в аваріях постраждали 9 місцевих мешканців.

7 червня до поліції надійшло повідомлення про ДТП в Носівському районі: 39-річний водій мопеда не впорався з керуванням та впав на дорозі. Внаслідок падіння водій отримав тілесні ушкодження, а пасажир – забої кінцівок.

Того ж дня в одному з сіл Менського району 35-річний водій «Ауді» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок аварії водій та два пасажири автівки отримали численні тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Улов» патрульних Чернігова за вихідні: 2 ДТП та 9 водіїв з ознаками сп’яніння

8 червня в різних районах Чернігівської області сталося одразу чотири аварії, у яких травмувалися люди. Так, близько 6-ї ранку 21-річний срібнянець, водій автомобіля «ЗАЗ», не впорався з керуванням та зітнувся з парканом домогосподарства. Внаслідок ДТП чоловіка госпіталізували до лікарні з травмами та множинними забійними ранами.

Близько 16-ї також зіткнувся з парканом на вулиці Шевченка в Бахмачі 27-річний мотоцикліст. Чоловіка доставили до лікарні з численними травмами.

Близько 17-ї в Семенівці мешканець Києва за кермом автомобіля «Пежо», виконуючи маневр обгону, наїхав на 12-річного велосипедиста. На щастя, хлопчик відбувся саднами та не потребував госпіталізації.

Близько 22-ї автомобіль «ВАЗ» під керуванням 32-річного мешканця Прилуччини в одному з сіл району влетів у причеп попутного трактора «МТЗ-82», що рухався попереду. Внаслідок автопригоди водій автомобіля зазнав травм та забоїв.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button