Суспільство

Загадкова смерть на полігоні: однокласниця розповіла про життя резервіста-самогубці

Як ми вже повідомляли, 19 червня, близько 5-ї години ранку на території однієї з військових частин, дислокованих неподалік смт Гончарівське Чернігівської області був знайдений повішеним військовозобов’язаний-резервіст, молодший сержант, 1976 року народження.

Тіло померлого виявлено в недобудованій будівлі в наметовому містечку військової частини. Для повішення він використав поясний ремінь. Встановлено, що напередодні, 18 червня, його було призвано до цієї військової частини на навчальні збори.

Нині ЧЕline вдалося дізнатися подробиці в цій справі. Вкоротив собі віку Сергій Горілик, уродженець села Киріївка Сосницького району. Щоправда, в селі ніхто навіть не має припущень, чому так сталося, бо про чоловіка відгукуються тільки добре. Зокрема, нашому журналісту вдалося поспілкуватися із в.о старости села Киріївка Наталією Васюк, яка до того ж є однокласницею і кумою Сергія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині тривають військові збори резервістів

«Він був розумним хлопцем, у школі гарно навчався. Оце у листопаді йому виповнилося б 42 роки. Працював майстром виробничого навчання у сосницькому училищі, де навчають на механізаторів. Спокійний такий був, алкоголем не зловживав. Жив у Сосниці, а прописаний у мами в Киріївці», – сказала пані Наталія.

За її словами, в покійного залишилась жінка, із якою вони прожили разом близько 10 років, а дітей не було.

«Батько їхній помер два роки тому, мати жива, щоправда, здоров’я в неї слабке, перенесла два інсульти. Але жінка вона хороша, має гарний голос. 16 червня в неї був день народження, а за два дні  трапилась отака трагедія. Також ще є три сестри і молодший брат Максим – учасник АТО», – розповіла жінка.

Вона також підтвердила, що після школи в однокласників із Сергієм були дружні стосунки.

«Він – мій кум. У нього взагалі багато похресників, бо комунікабельний і дружелюбний був. Словом – хороша людина, і в голові не вкладається, що там могло трапитися. Кажуть, що напередодні трагедії о 17-й вечора він ще в Сосниці був, а о 4-й ранку його вже знайшли в Гончарівському», – розповідає в.о старости села Киріївка.

До речі, версію про борги і несплачені кредити жінка відкидає. Також вона розповіла, що ховатимуть Сергія у рідній Киріївці. Завтра, 21 червня, поїдуть забирати тіло.

Тож, зважаючи на відгуки про Сергія Горілика, факт самогубства здається доволі дивним.

Ще статті по темі

Back to top button