Суспільство

Стали відомі подробиці загибелі резервіста у Гончарівському

Сьогодні, 19 червня, близько 5-ї години ранку на території однієї з військових частин, дислокованих неподалік смт. Гончарівське, Чернігівської області був знайдений повішеним військовозобов’язаний-резервіст, молодший сержант 1976 року народження.

Тіло померлого виявлено в недобудованій будівлі, що знаходиться в наметовому містечку військової частини. Для повішення він використав поясний ремінь.

Встановлено, що напередодні, 18 червня, його було призвано до даної військової частини на навчальні збори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському обласному військовому комісаріаті розвіяли чутки щодо навчання резервістів

На місце події прибула слідчо-оперативна група Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області та військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України.

У ході здійснення першочергових слідчих (розшукових) дій, огляду місця події та тіла, проведеного за участі судово-медичного експерта, ознак тілесних ушкоджень у потерпілого, слідів боротьби та інсценування самогубства не виявлено.

За даним фактом військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону 19.06.2018 зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «самогубство». Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному проваджені здійснюється військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України.

На даний час проводяться допити очевидці події, перевіряється версія самогубства військовозобов’язаного. Наразі до суду направлено клопотання про призначення судово-медичної експертизи.

Джерело: прес-служба військової прокуратури

Центрального регіону України

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button