Суспільство

Замкнуте коло: батьки загиблого Дениса Чаленка не можуть добитись результатів експертизи

Справа трагічно загиблого в Прилуках 14-річного підлітка Дениса Чаленка стоїть на місці. Майже шість місяців батьки хлопця не можуть отримати висновок повторної судово-медичної експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Поліцейські у Прилуках провели слідчий експеримент, аби з’ясувати як загинув 14-річний Денис Чаленко (Фото)

«Чекаємо на судово-медичну експертизу. Вже шостий місяць. Питаємо, чому так довго, але відповіді не отримуємо. Обіцяли надати результати до кінця жовтня, але нічого не надали. Ми писали клопотання, вони відповіли, що буде висновок, а коли — не сказали. Висновку немає, дитину забрати і поховати не можемо.

Слідчий каже, що вони не можуть вплинути на суд-мед експертизу. Ми просимо, щоб проводились якісь слідчі дії, у відповідь нам кричать, що без суд-мед експертизи вони нічого робити не можуть. Мовляв, їм треба підтвердження, що то було вбивство. Тільки тоді почнуть щось робити», — говорить батько загиблого хлопця Віктор Чаленко.

Чоловік розповів і про реакцію президента України на прохання посприяти в об’єктивному розслідуванні.

«Спочатку так, була реакція. До нас приходили з Адміністрації Президента. Нібито зацікавилися. Нам дали номери телефонів, щоб ми зверталися. Але в підсумку нас ніхто навіть не вислухав. Поговорили і на цьому все закрилося. Ніхто, нічого на даний момент не робить. Справа затягується. Час іде. Нічого мабуть не буде», — зазначає Віктор Чаленко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button