Суспільство

Засідання Громадської ради при ОДА не відбулось через відсутність кворуму

Менше половини членів Громадської ради при облдержадміністрації зібралися сьогодні для участі у черговому засіданні, тож прийняття рішень цього колегіального органу виявилося неможливим. Проте було вирішено провести збори та все ж розглянути актуальні для громадськості питання.

Присутні на зборах обговорили орієнтовний план своєї роботи на поточний рік та погодилися з пропозицією провести голосування за нього за допомогою електронної пошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запрацювала нова Громадська рада при ОДА

Учасники зборів ознайомились з двома зверненнями до міської влади Чернігова та підписали їх.

Одне звернення — прохання проводити в обласному центрі громадські слухання з питань, що мають суспільний резонанс та суттєво впливають на життя містян. При цьому зазначалося, що запропоновані та введені інші формати спілкування з громадськістю, наприклад, електронні петиції, не є достатньою альтернативою громадським слуханням. Тому представники громадських організацій Чернігова наполягають саме на них.

Інше звернення, ініційоване Сергієм Лепявком та Костянтином Ягодовським, стосувалося реконструкції Красної площі в Чернігові, зокрема, порядку укладання клінкерного покриття та якості робіт.

Більшість з присутніх на зборах активістів поставили свої підписи під обома зверненнями.

Наступне засідання Громадської ради було вирішено провести у вересні, після завершення періоду відпусток.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю ЧОДА

Ще статті по темі

Back to top button