Суспільство

Заступник Генпрокурора представив колективу прокуратури Чернігівської області нового керівника

Сьогодні заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив нового прокурора Чернігівської області Андрія Парусова.

Звертаючись до присутніх, Віктор Трепак зазначив, що сьогодні перед прокуратурою стоять виклики, які треба долати разом. За його словами, реформування є складним процесом, що чекає й на прокурорів Чернігівщини, але такі зміни обрало суспільство.

«Я упевнений, що серед прокурорів є багато чесних, кваліфікованих і політично незаангажованих працівників, які здатні забезпечити виконання покладених на прокуратуру функцій і вирішити основні завдання, окреслені Генеральним прокурором», – зазначив заступник Генерального прокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябошапка звільнив головного прокурора Чернігівщини

Він також наголосив на ключових напрямках роботи та визначив проблемні питання, з огляду на специфіку регіону.

У свою чергу, Андрій Парусов висловив подяку за довіру та запевнив, що спрямує свою діяльність насамперед на забезпечення злагодженої роботи колективу прокуратури області в рамках закону.

Окремо новопризначений прокурор зупинився на правах та інтересах працівників, яких пообіцяв представляти в усіх інстанціях.

Також заступник Генерального прокурора представив колективу першого заступника прокурора Чернігівської області Філіпа Бєликова.

Довідково: Парусов Андрій Миколайович народився 12 січня 1980 року в смт Микулинці Тернопільської області. Закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка. В органах прокуратури працює з 2002 року. За цей час обіймав різні посади в органах прокуратури Тернопільської області, а також Генеральної прокуратури України. Має нагрудний знак «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» III ступеня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button