Суспільство

Заступник Куліча розповів про підвищення тарифів на опалення

У зв’язку з останніми подіями довкола газового «зашморгу» чимало експертів зазначають, що ситуація із переведенням генеруючих компаній на мазут і закриття навчальних закладів – це поетапна робота з підготовки підґрунтя для підвищення тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уся Чернігівщина йде на «газовий карантин»

Чи дійсно підвищуватимуться тарифи на опалення? Із таким запитанням ми звернулися до заступника голови Чернігівської ОДА Сергія Сергієнка.

«Ні, я так не думаю. Це реальна ситуація в державі. Ми бачимо обмеження постачання газу з боку Російської Федерації і певні конфліктні ситуації. Це все уряд і РНБО вивчили та запропонували такі дії (національний план дій з економії газу. – Ред.)», – зазначив Сергій Сергієнко.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Росія відмолилася продаватьи газ Україні. Закрилися дитячі садочки, школи, виші і таке інше. Але в центрі Чернігова стоїть величезне приміщення Промінвестбанку. Всього в цій фінансовій російській установі працюють не більше 15 працівників. Приміщення опалюється автономно. Працюе десятки обигрівачів, кондиціонерів. Куди дивиться наша влада?. Чому це приміщення не відключають від газопостачання. Школи українські відключають, а банк россійський ні. Хто знає. Ганьба Кулічу і його замам.Всіх їх відправити а АТО.

    1. А що там відповідати. Все правільно. Не любим ми сами себа. Учитель

  2. Конец прошлого года ознаменовало сенсационное заявление президента Петра Порошенко, который не исключил возобновления приостановленных с 2015 года поставок природного газа из России. В «Нафтогазе» 112.ua уточнили, что с российской газовой монополией на сегодняшний день уже «есть коммуникация» по этому вопросу. Возобновление поставок стало возможным после принятия решения в Стокгольмском арбитраже, который закрепил на ближайшие два года выгодные для Украины условия выполнения контракта с «Газпромом». Воспользовавшись ими, украинские власти смогут удержать на нынешнем уровне цену на газ для населения. А это особенно актуально накануне приближающихся выборов

Back to top button