Суспільство

Заява про перерахування коштів за електроенергію: що це і чи варто її підписувати

Аби в умовах нового ринку продовжувати користуватися електроенергією, побутовим споживачам необхідно приєднатися до Публічних договорів: із Оператором системи розподілу – «Про надання послуг з розподілу електричної енергії» та з Постачальником – «Про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг». Відповідні заяви-приєднання Ви вже отримали разом із рахунками за електроенергію. Для населення діє спрощена процедура приєднання. Щоб приєднатися до Публічних договорів із Оператором системи розподілу та Постачальником, споживачам не потрібно спеціально відвідувати ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» чи ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ», або їхати до районних підрозділів. Своєчасно сплативши рахунки Ви автоматично приєднаєтесь до Публічних договорів з Оператором системи розподілу та Постачальником універсальної послуги.

Також часто у споживачів виникають питання: що буде із переплатою, яка внесена на рахунок ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО». Звертаємо Вашу увагу, що кошти, сплачені за електроенергію ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО», враховуватимуться при розрахунках із новим постачальником. Аби вони були перераховані на Ваш особистий рахунок в ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ», пропонуємо Вам підписати заяву про перерахування коштів за електричну енергію. Ця заява є Вашим погодженням на перерахування ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» коштів на рахунок ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ». Підписану заяву необхідно відправити до ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» за адресою: м.Чернігів, вул. Гонча 40.

Зразок заяви:

big

Прес-служба ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Пошли нах. Мне нечего больше делать, как добивать свой мозг этой галиматьй.

  2. Дебилы обраганные. В «7 дней» №4 целая громадная страница посвящена «Достучаться до кол-центра». Вы там чё? Совсем е…лись? Решайте, придурк,и свои проблемы сами. Не трогайте нас.

  3. Народ, помоги с петицией, подпиши:
    «Світлофор по Об’їздній навпроти Епіцентру та Екомаркету».
    Стало неможливо перейти дорогу. Водії з Белорусії ще більш не дисципліновані, а Їх багато їде по цій трасі.
    По Об’їздній дуже багато машин, особливо в вихідні, і дуже небезпечно простим покупцям (без машин) перейти дорогу.
    Прошу підтримати петицію щоб не траплялись трагедії.
    Автор: Шевченко Віра Федорівна
    Дата початку збору підписів: 8 січня 2019 р.
    До кінця збору підписів залишилось: 10 днів
    Станом на 28 січня петицію підписали 170 осіб з 250 необхідних.
    https://e-dem.in.ua/chernihiv/Petition/View/1604

Back to top button