Суспільство

Зеленський провів нараду з командувачами, які відповідають за захист Сумщини й Чернігівщини

Під час поїздки до Сумської області 28 березня президент Володимир Зеленський провів нараду з командувачами, які відповідають безпосередньо за захист Сумщини й Чернігівщини.

Про це він розповів у вечірньому відеозверненні.

«Особлива розмова — з головою прикордонної служби. Про захист Сумщини та інших наших областей, про посилення прикордонників, які разом з усіма силами оборони воюють на передовій», — зазначив президент.

Зеленський висловив подяку Сумському прикордонному загону, яких сьогодні відвідав, «мав честь поспілкуватися, підтримати».

«Міцні позиції по всьому кордону з державою-терористом — це наслідок міцності конкретних наших людей, які готові будь-якої миті захищати кордон», — наголосив президент.

Також Зеленський провів нараду з представниками місцевої влади і Сумщини, і Чернігівщини.

«Є питання, які потребують розв’язання. Будуть розв’язані», — підкреслив він.

Окупанти регулярно обстрілюють Сумщину та Чернігівщину, хоча відступили з них навесні 2022 року. The New York Times із посиланням на українську розвідку писав, що росіяни можуть спробувати відвернути оборону України, відкривши новий фронт навколо Сум та в Харківській області.

росія досі утримує деякі свої підрозділи у прикордонних районах Брянської та Курської областей. Але про створення в рф ударних формувань, які можуть знову наступати на Сумську область, українські посадовці поки не повідомляли.

Джерело: https://hromadske.ua/

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button