Суспільство

Жінка, яка випала з 44-ї маршрутки, потребує дороговартісного лікування

Чернігівці збирають кошти, щоб допомогти жінці, яка 13 червня випала з 44-ї маршрутки й отримала важкі травми.

Як ми повідомляли, на повороті 44-ту маршрутку занесло, люди збилися в купу і двері не витримали напору. Олена Олійник, яка стояла скраю, на повній швидкості вилетіла на проїжджу частину. Зараз вона перебуває в обласній лікарні нейрохірургічного відділення і потребує дорогого лікування.

«Усі, хто знайомий з Оленою, знають, що ця людина все життя допомагає іншим людям, – пишуть у соцмережі активісти, які ініціювали збір коштів. – Олена тривалий час працювала волонтером із «сонячними» дітьми, допомогла дуже багатьом сім’ям. За її волонтерську та благодійну діяльність була нагороджена мером. Олену вдома чекають двоє маленьких діток, чемпіонів України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розслідує ДТП, в якій постраждала малолітня дитина

«Лік іде на дні. Від інтенсивності лікування залежить її здоров’я та життя. Навіть 10 гривень врятують життя хорошій людині. Давайте разом допоможемо тому, хто все життя допомагав іншим», – пише в Facebook Ната Лавриненко.

Для тих, хто бажає допомогти, карта ПриватБанку 5169 3600 0006 7706 (Олійник Олена Геннадіївна).

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. А почему компания перевозчик не компенсирует лечение?!

    1. Потому, что не было билета, который является одновременно страховкой. А нет билета — нет проблем для перевозчика. Хотя, возможно, из-за придания инцидента гласности, они будут вынуждены оказать помощь пострадавшей девушке

  2. Ага, разгонятся они!!!!!
    Если не мы(люди),то никто не поможет.

  3. Дай Бог здоровья Елене, и как можно скорее выздоровить

Back to top button