Суспільство

Жителі Чернігівщини провели в останню путь двох своїх захисників

Учора на Чернігівщині відбулося прощання з двома захисниками, які віддано боронили рідний край та власною кров’ю відстоювали Незалежність України. В останню путь солдата Железняка Павла Олександровича та солдата Колоска Олександра Васильовича провели рідні та близькі, а також побратими, які за короткий час перетворилися на вірних друзів.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тортури, допити, знущання, побиття: захисник Чернігова розказав про перебування у російському полоні

Железняк Павло народився 25 червня 1990 року в місті Чернігів. Навчався спочатку у Чернігівській загальноосвітній школі №11, а через певний час перевівся до школи №6. Після її закінчення вступив до коледжу, де здобув юридичну освіту. У нього залишилися дружина Ірина та шестирічна донька Поліна.

Колосок Олександр народився також у Чернігові 18 квітня 1991 року. Навчався у Чернігівській загальноосвітній школі №12. Після її закінчення вступив до Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування. Працював фотографом.

Під час церемонії поховання отець Андрій провів заупокійну панахиду, після чого присутні востаннє попрощалися з полеглими у бою Захисниками, які в їхніх і наших серцях назавжди залишаться Героями.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button