Суспільство

Жителі Новоселівки будуть із водою

Сьогодні, 28 травня керівництво Киселівської громади нарешті уклало договір з КП «Чернігівводоканал» щодо водопостачання в селищі Новоселівка.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

29 травня служба водопровідних мереж комунального підприємства «Чернігівводоканал» розпочинає тестову подачу води на територію селища Новоселівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: А якщо не буде солі? Чому не варто боятися дефіциту та чим замінити

Враховуючи значну кількість зруйнованих та пошкоджених будинків селища та водопровідних мереж на його території, з метою унеможливлення підтоплення об’єктів, дуже важливо, щоб усі власники будинків з 9:30 29 травня перебували вдома та впевнилися у відсутності витоків води.  При цьому водопровідні крани мають бути закритими!

Працівниками КП Чернігівводоканал спільно з представниками територіальної громади буде здійснюватись побудинковий обхід селища.

Відновлення централізованого водопостачання в селищі Новоселівка відбудеться тільки після локалізації всіх витоків води у водопровідних мережах ТГ.

У разі виявлення витоків води просимо терміново повідомляти про це за номером телефону аварійно-диспетчерської служби КП Чернігівводоканал 0800-50-50-51.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button