Суспільство

Жителі області сплатили за житлово-комунальні послуги 495 мільйонів

У березні 2019 року жителями області сплачено за житлово-комунальні послуги 495 млн грн, що становить 107 % нарахованих за цей період сум (за рахунок погашення боргу попередніх періодів), за електроенергію – 98 млн грн. Середні нарахування на одного власника особового рахунку за житлово-комунальні послуги (з урахуванням електроенергії) становили 2 335 грн.

Про це ЧЕline повідомили головному управлінні статистики у Чернігівській області.

На кінець березня 2019 року населення області заборгувало за постачання природного газу 680 млн грн, за централізоване опалення та постачання гарячої води – 341 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 51 млн грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 30 млн грн, за вивезення побутових відходів – 9 млн грн, за постачання електричної енергії – 110 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Субсидії отримують більше третини домогосподарств області

Борги три місяці і більше за централізоване опалення та постачання гарячої води мали 37% користувачів, за постачання природного газу – 28%, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 20%, за вивезення побутових відходів – 10%, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 11%, за постачання електричної енергії – 3%.

Ще статті по темі

Back to top button