Суспільство

Жителі Сухополови звернулися до депутатів облради щодо ремонту дороги й облаштування спортмайданчика

*Актуально

Депутати обласної ради від партії «Наш край» Сергій Баришовець (голова Чернігівської обласної партійної організації) та Віталій Лічман (голова Прилуцької міської парторганізації), а також депутатка Прилуцької райради від «Нашого краю» Лідія Шевченко поспілкувалися із депутатами та представниками Сухополов’янської територіальної громади. Зустріч відбулася з дотриманням карантинних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половину депутатських мандатів на довиборах у громадах Чернігівщини отримав «НАШ КРАЙ»

Жителі цієї громади зазначили, що для них найбільш актуальним питанням є ремонт доріг. Адже Сухополов’янська громада – найбільша в області, до її складу входять понад 50 населених пунктів. «Нам украй потрібен грейдер, аби хоча б вирівняти ґрунтові дороги», – наголошують представники громади. Крім цього, є потреба зробити хоча б у центрі громади волейбольний і баскетбольний майданчики, щоб молодь і підлітки могли займатися спортом.

Сергій Баришовець наголосив, що всі проблемні питання громади докладно вивчатимуть і, за потреби, підготують відповідні депутатські запити. Віталій Лічман зазначив, що вкрай необхідно мати хороший діалог із жителями громад, аби оперативно й результативно реагувати на звернення та пропозиції місцевих жителів. На його переконання, спілкування з жителями громад має бути постійним і системним.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button