Суспільство

Журналісти поділилися досвідом із прес-офіцерами

У Чернігові відбулися навчальні збори прес-офіцерів військових підрозділів та установ оперативного командування «Північ». В якості лекторів на них були запрошені представники діючих цивільних та військових ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не професія, а спосіб життя: чернігівські журналісти розповіли секрети своєї роботи

Зокрема, журналістка Ольга Лазун розповіла про наш ресурс, пояснила механізм роботи такого багатопрофільного медіа, як ЧEline.

«Матеріали, які ми створюємо, публікуються в першу чергу на інтернет-сайті, а потім кращі з них передруковуються в газету. «Голос Чернігівщини» виходить щотижня накладом 20 тисяч екземплярів і має своїх постійних читачів. Крім текстової та електронної версії, новини ЧEline виходять і в телевізійному форматі, що допомагає швидко та якісно доносити інформацію до мешканців Чернігівщини, висвітлюючи найрізноманітніші теми, в тому числі і з військової специфіки», — зазначила Ольга Лазун.

Загалом всі гості наголошували на загальновідомому факті: журналісти, як військові, так і цивільні, готові до систематичної плідної співпраці з підрозділами, треба лиш вибудувати шляхи цієї співпраці з кожним підрозділом і налагодити робочі стосунки з місцевими ЗМІ.

1572463854_zmpiv_4415

За матеріалами з сайту ОК «Північ»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button