Суспільство

Зйомки, стосунки з учасниками та масштаби проєкту: чернігівець розказав про досвід участі в реаліті-шоу від Нового каналу (Фото)

23-річний чернігівець Денис Семенець взяв участь у розважальному проєкті Нового каналу «Пара на мільйон». Випуски реаліті-шоу були відзняті минулої осені, втім, через повномасштабну війну, яку розпочала росія, графіки випуску довелося перенести. На телеекрани перший випуск потрапив лише 5 вересня 2022 року.

Розкажіть, чим займалися до проєкту та як дізналися про кастинг?

Я – вчитель англійської мови, тож і до проєкту більшість часу приділяв саме заняттям із дітьми. В Чернігові є клуби за місцем проживання, от в одному з таких у мене був гурток. Там я викладав англійську мову кілька разів на тиждень. Крім того, я обожнюю різноманітні інтелектуальні ігри та квести. І не тільки як учасник цих заходів, а ще й подобається самому проводити їх у ролі ведучого. Також мене часто запрошували на різноманітні свята та урочистості, аби я їх проводив. Загалом ще зі шкільних років полюбляв сценічну майстерність, роботу ведучого. Завжди мріяв потрапити на розважальний телеканал і працювати там. Отак одного дня моя мрія здійснилася – мені в приватні повідомлення інстаграму написала кастинг-директор проєкту «Пара на мільйон» Валерія і запропонувала стати учасником шоу. Сказала, що канал шукає розумних, але самотніх хлопців для цього проєкту. Я одразу погодився, бо нарешті завітала до мене моя мрія. Вже за кілька днів у зумі я пройшов кастинг.

Коли потрапили на знімальний майданчик, якими були перші відчуття?

Я був вражений масштабом і професійністю команди. Всі вони працювали як один злагоджений механізм, усе було чітко та професійно. Наприклад, коли знімали перший випуск, який уже був в етері, то над ним працювала величезна кількість хлопців і дівчат. Уявіть лише, 12 камер знімали той момент, як ми знайомилися з дівчатами, а ще було кілька дронів та купа іншої техніки. Але в них налагоджена комунікація на «відмінно», це та сама знімальна команда, яка раніше працювала над шоу «Холостяк», я захоплююся їхньою майстерністю, вони вміють робити круті та якісні проєкти.

Чи важко було бути в кадрі?

Ні, я був готовий до цього. Це формат реаліті-шоу, тому тут усе знімають одразу і з першого дубля. Всі емоції та реакції, які бачить глядач, є реальні. Всі випробування також знімають один раз, якщо погано себе проявив, то шансу виправити вже немає, але я це прекрасно розумів.

Як знайомилися з учасниками поза камерами, чи складно було порозумітися? Чи відчували конкуренцію серед хлопців?

Зйомки першого випуску тривали більше як 25 годин, тож ми були досить виснажені. А на ранок, коли відпочили, то почали знайомитися, влаштували велику вечірку. Це було щось схоже на вечірку після першого дзвінка в гуртожитку. Хтось готував їжу, хтось займався музикою, ми всі були схожі на першокурсників. Звісно, не з кожним вдалося знайти спільну мову та інтереси. Хтось прийшов на шоу, аби перемогти, то тут конкуренція відчувалася. Утім, скажу по собі, мені вдалося знайти друзів на проєкті, з якими ми спілкуємося і досі. І я дуже радію цьому.

Чи спілкуєтеся з вашим колегою по проєкту Глібом Репічем, він також чернігівець і популярний тіктокер.

Так, спілкуємося, він веселий і комунікабельний. От коли була трансляція першого випуску, то всі, хто мав можливість, приїхали і ми разом дивилися шоу. Безперечно, не всі учасники та члени команди змогли приїхати, бо хтось із дівчат ще перебуває за кордоном, хлопці деякі також служать. Але більшість зібралася, Гліб також там був, ми навіть встигли перед трансляцією прогулятися по торговельному центру. Я захоплювався ним ще до знайомства, стежив за ним у ТікТок і на каналі 1+1, де він працював науковим експертом із хімії. Він класний хлопець, тож коли є нагода зустрітися, ми раді цьому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець взяв участь у новому всеукраїнському шоу «Пара на мільйон»

Крім нових знайомств, що ще приємного отримали від проєкту?

Насамперед – досвід самостійного життя. Коли я навчався в університеті, то не жив у гуртожитку, також ніколи не був у дитячих таборах. Тож це було щось нове для мене, коли ми жили разом з учасниками у великому будинку та самостійно піклувалися про себе, звісно, ми не могли піти до магазину, деякі моменти треба було узгоджувати з редакторами проєкту. Але я це можу назвати репетицією дорослого життя. Крім того, є багато речей, які в повсякденному житті я не спробував би, а на шоу отримав таку можливість. Подробиць розказувати не можу, але попереду багато цікавих випусків, пов’язаних із цими моментами.

Зараз, коли вже почалася трансляція шоу, телеканал попередив глядачів, що всі зйомки тривали ще задовго до початку війни, втім, у соцмережах можна знайти негативні коментарі та висловлювання з цього приводу, як реагуєте на такі?

Очікувати, що продукт телеканалу та особисто ти всім подобатиметеся – це апріорі неправильно. Тому ставлюся з розумінням. Звісно, зараз непрості часи, але, як ми можемо побачити зі статистики перегляду на телеканалі та в соцмережах, є люди, які чекали на повернення подібних програм. Є і вдячні коментарі. Бо дехто саме зараз зрозумів, що кожен день може стати останнім, і немає нічого поганого, якщо людині хочеться відволіктися від поганих новин на деякий час. Безумовно, треба думати про розумні кордони, про допомогу фронту та нашим бійцям – без цього нікуди. Ми всі пишаємося нашими ЗСУ, радіємо кожному деокупованому пункту. І працівники Нового каналу, і учасники різноманітних шоу постійно скидають донати на підтримку армії. Хто як може, так і допомагає, дехто з перших днів пішов боронити країну на фронт, а дехто допомагає іншим чином. Це також потрібно, аби військові мали надійний тил.

Чим займаєтеся зараз?

Я працюю на телеканалі «Новий Чернігів» журналістом і телеведучим. Регулярно випускаю програму «Моя думка» і ще працюю над іншими проєктами, які невдовзі мають вийти. Наразі не розкриватиму всіх секретів. Дуже тішуся з того, що Чернігів потроху оговтується від всіх жахів, що в місто повертаються люди. Це найбільша радість. А з цим, звісно, повертаються і маленькі свята – весілля, дні народження. Безперечно, з розмахом ніхто не святкує, все тихенько, в родинному колі, утім, мені приємно працювати в такому форматі.

Тему особистих стосунків і стосунків із дівчатами на проєкті поки що, згідно з умовами контракту, розголошувати не можна, доведеться почекати вже виходу всіх серій реаліті-шоу «Пара на мільйон». А Денис Семенець обіцяє розкрити всі таємниці згодом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Спілкувалася Марина Кирієнко

Ще статті по темі

Back to top button