Суспільство

Зміни: вулицю Любецьку перекриють до перетину з вулицею Широкою

Термін перекриття 5 червня – 1 жовтня 2023 року.
Нагадаємо, для продовження робіт із реконструкції водопроводу по вул. Любецька на початку тижня було ухвалено рішення про перекриття руху автотранспорту по вул. Любецькій на відрізку від вул. Ріпкинська до вул. Козацька. Про це повідомляють в управлінні ЖКГ Чернігівської міської ради.

«Однак у зв’язку зі зверненням промислових підприємств, що розташовані по вул. Широка, щодо труднощів заїзду до їхніх територій, схему перекриття переглянули. Внесені зміни до попереднього рішення погоджено на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Відповідно до змін, перекриття руху автотранспорту по вул. Любецькій на ділянці від вул. Ріпкинська до вул. Широка триватиме з 08.00 5 червня 2023 року по 20.00 1 жовтня 2023 року.
Об’їзд транспорту здійснюватиметься через вул. Широку, вул. Андрія Мовчана на вул. Мартина Небаби. Для покращення проїзду тут буде проведено дрібний поточний ремонт.

Управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради на час перекриття нової ділянки вул. Любецької будуть внесені зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

Нагадаємо, від березня перекрита для реконструкції водопроводу частина вулиці Любецької від вул. Івана Мазепи до вул. Широка. Роботи з реконструкції водопроводу на зазначених ділянках проводитимуться одночасно.

Ділянка водопроводу по Любецькій від вул. Івана Мазепи до вул. Ріпкінська має довжину близько 1200 м. Ділянка водопроводу по Любецькій від вул. Ріпкинська до вул. Широка має довжину 820 метрів. Чавунні труби діаметром від 150 до 300 мм міняють на поліетиленові діаметром 355 мм. Глибина залягання мереж – більше як 2 м. Після реконструкції мереж планується відновлення дорожнього покриття.

Схему перекриття та об’їзду вулиці Любецької з перекриттям на ділянці від вул. Івана Мазепи до вул. Широкої додаємо.

Зверніть увагу! Заїзд і виїзд до медичних закладів та інших будівель по вул. Пирогова, як і раніше, здійснюватиметься від просп. Миру – тут змінено односторонній рух на двосторонній.
Перепрошуємо за незручності під час проведення робіт. Дякуємо за розуміння!» – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button