Суспільство

За проект ремонту Красної площі заплатять 786 тисяч гривень

Розробка проектної документації за об’єктом: «Реконструкція мощення Красної площі в м. Чернігів» (стадія проектування – робочий проект) коштуватиме міському бюджету 786 тисяч 143 гривні.

Тендер, які оголосило управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради, виграло ТОВ «Дорпроектбуд». Це був єдиний учасник торгів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реконструкція чернігівського Евересту: які таємниці приховані під бруківкою Красної площі (Відео)

Як відомо, Чернігівська міська рада має намір реконструювати головну площу Чернігова та перекласти клінкер. Інформація про роботи вже викладена на офіційному сайті муніципалітету.

Проте в міській раді з цього приводу коментарів не дають. Кажуть, поки не готова проектна документація, говорити про остаточний вигляд площі рано. «По центру буде бруківка перебрана, та, що є, а там, де їздять машини, буде або асфальтне покриття, або гранітне. Ще вирішується, як там буде. А оця бруківка, яка є, буде перебрана і викладена всередину. Тому що вона не витримує транспортного навантаження, тому що там бруківка вже старенька, якщо її перекласти – надовго не вистачить», – пояснює заступник чернігівського міського голови Андрій Черненко.

52743200_602674076841841_3721887657916104704_n

Ще статті по темі

Back to top button