Суспільство

Зникла 5-річна дівчинка, яка мешкала в Ніжині

11 січня до Ніжинського відділу поліції звернулася місцева мешканка Світлана Андрущенко та повідомила, що кілька днів тому її рідна сестра зі своїм знайомим, з дозволу матері, забрала її малолітню дитину Аліну до Києва під приводом прогулянки, після чого зв’язок із ними обірвався. Телефони вимкнені. Де можуть перебувати сестра, її співмешканець і, головне, дитина – вона не знає.

Поліцейським вдалося встановити, що 10 січня, близько 10 ранку їх бачили у смт Березань Київської області, звідки родом чоловік. Після гостини в його брата всі троє пішли в невідомому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Новгород-Сіверському районі поліцейські розшукали зниклу дівчину

У поліції є відеозапис з однієї з відеокамер, що встановлені у смт Березань, на якому видно, що дівчинка, за описом схожа на зниклу Аліну, проходить вулицею разом із жінкою та чоловіком, які схожі на сестру заявниці – Тамару Маркович та її співмешканця на ім’я Сергій Савченко. Дівчинка досить легко вдягнена: шуба білого кольору, кольорові лосини та чобітки рожевого кольору, без головного убору.

Просимо всіх, хто знає будь-яку інформацію про місцезнаходження Аліни чи її тітки зі співмешканцем, – негайно повідомити про це до поліції за номерами «102», або 098-733-59-99, або безпосередньо звернутися до відділу поліції по вул. Московська, 22 м. Ніжина.

tn_12012021_w5

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button