Суспільство

Зранку проїзд в Яцеве був безперешкодним (Фотофакт)

Ситуація з проїздом до 11 години 15 квітня по вулиці Шевченка і Кленовій до кладовища Яцеве була ідеальної для громадського транспорту.

Про це повідомляє Атп2528 м.Чернігова.

Асфальтне покриття покладене до перехрестя з вулицею Бортнянського.

Громадський транспорт ішов безперешкодно. На фото вказаний заїзд в маршрутці і ситуація о 8:45, а вихід і виїзд о 10:30.

На кладовищі багато приватного транспорту. За повідомленням із заїзду для приватного транспорту з боку дороги на Товстоліс на 12 годину на Яцеве щохвилини заїздило по 9-11 машин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помста «золотої» дороги і 25 людських мільйонів у колектор

Тобто приблизно машина кожні 5 секунд . На виїзд із кладовища потік був іще більшим.

Ви самі можете переконатися з фото. Вони зроблені з 12 до 13 години 15 квітня

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Только вот дорога до заезда и выезда частного транспорта была в неудовлетворительном состоянии. Очень сырой грунт, глубокие колеи, движение по такой дороге на грани возможного. Это дорога не до легкового транспорта ,а для танков. Спасибо мэру!!!!!

    1. А тебе, дурень, мэр должен был дорогу высушить и воду из Десны в Африку направить? Можно подумать,что пару лет назад было хорошо,а при Соколе было замечательно? Давно в пробке не стоял? Ну-ну.
      Пока нормальную двухполоску в обе стороны по Шевченко не сделают (а об этом говорилось ещё задолго до того,как Батон стал мэром) и не сделают эту грунтовку нормальной асфальтированной -будет каждый год дурдом.

Back to top button